Meistä

Tietoisuus & Taide on uusi henkisyyden, luovuuden ja kulttuurihyvinvoinnin media, joka kiinnostuu, innostuu, kokoaa yhteen ja levittää. Kartoittaa ja opastaa. Haltioituu ja hurmioituu taiteesta, totuudesta ja vapaudesta. Seuraa tapahtumia, esittelee tekijöitä, jakaa tiedon ja elämysten runsautta.

Tietoisuus & Taide koostuu teema-artikkeleista, henkilöhaastatteluista, kirjallisuuden sisältöjen avaamisesta ja kulttuurielämysten kuvauksista. 

Onko sinulla sisältöehdotus? Mistä teemaan liittyvistä aiheista toivoisit kirjoituksia?
Tai haluatko oman yrityksesi palvelut, kirjasi tai henkilökohtaisen tarinasi tutustuttavaksi sivustolle? 

Ota yhteyttä!


Yhteystiedot

sähköposti: 
katariina@tietoisuustaide.fi

puhelin:
044 376 7493
(tekstiviesti/ Whatsapp) 

Instagram: 
@tietoisuustaide

Taskutimantti
y-tunnus 3322030-9Oppaanasi ja yhteistyökumppaninasi:

Katariina Aalto

FM, yrittäjä, luova kirjoittaja ja taiteilija, kirjastonhoitaja, kirjallisuusterapiaohjaaja, sanataideohjaaja, mindfulness-tunnetaitovalmentaja, tietoisuusohjaaja, äiti

Olen löytänyt kutsumukseni kirjoittamisen, kulttuurin ja taiteen eri muotojen, läsnäoloon pysähtymisen ja ihmisyyden hiljaisen tutkailun parista. Tietoista henkisen kasvun matkaa olen tehnyt parikymmentä vuotta. Luen, reflektoin, kirjoitan, maalaan, opiskelen, kuuntelen ja meditoin ymmärtääkseni, oivaltaakseni, kokeakseni sen mikä on totta. 

Tietoisuus & Taide -sivuston loin voidakseni toimia eräänlaisena henkisen kasvun kirjastonhoitajana. Kuratoin ja kartoitan henkisen hyvinvoinnin ja luovien menetelmien alati laajenevaa kenttää, jotta sinun, lukijani, olisi helpompi suunnistaa ja löytää omat reittisi. Ajattelen, että jokainen meistä kasvaa henkisesti läpi elämänsä, joko tietoisesti tai tiedostamattaan. Ratkaiseva askel tietoisempaan kasvuun voi tapahtua milloin tahansa. Astu ihmisenä kasvamisen kirjastoon!


Yhteistyöt 

Kaupalliset yhteistyöt Tietoisuus & Taide -sivustolla on merkitty *-merkillä ja oranssilla värillä tekstin alkuun. Yhteistyöt tarkoittavat sitä, että olen saanut yritykseltä tai palveluntarjoajalta alennusta tai muuta etua sen johdosta, että kirjoitan palvelua esittelevän tekstin sivustolle. Useimmissa tapauksissa otan itse yhteyttä palveluntarjoajaan, jonka palvelua olen kiinnostunut kokeilemaan, tai josta minulla on jo ennestään kokemusta, ja hyväksi havaittuna haluan sen tuoda esiin sivustolla. Kirjoitusten tarkoitus on antaa lukijalle arvokasta informaatiota, joka auttaa häntä tekemään valintoja kiinnostavien palvelujen äärellä.